beaujanglesheader.jpg

Accessoiries
Home
In de media
Jewels and More
Kids
Over ons

Veilig betalen met Ideal
Brievenbuspost:     EUR 1.95
Pakketpost:         EUR 4.50
Boven EUR 50.00: gratis


     


Startpagina | Uitleg | Voorwaarden | Contact | Mail ons | Gastenboek | Links
 
 Winkelmandje | Bestelling verzenden

Beau Jangles - Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Beau Jangles, gevestigd te Den Haag en ingeschreven onder inschrijvingsnummer 27303969 bij de Kamer van Koophandel te Haaglanden.


1. Overeenkomst

1.1. Als er door de koper (hierna te noemen: klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper (hierna te noemen Beau Jangles) om één of meerdere artikelen te leveren, dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand).


1.2. Door het plaatsen van een bestelling geeft de klant te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat. Beau Jangles behoudt zich het recht haar algemene voorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.


2. Aanbod

2.1. Beau Jangles zal de aangeboden goederen zo duidelijk, volledig en waarheidsgetrouw afbeelden en omschrijven als de redelijkheid vereist.2.2. Alle afbeeldingen en foto’s gelden echter slechts bij benadering, kleuren kunnen afwijkingen van de werkelijke kleur. Dit is geen reden voor schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.
3. Prijzen

3.1. De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen.3.2. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt.4. Betalingen

4.1. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt de klant direct een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten vermeld. Betaling geschiedt altijd geheel vooraf. Betaling van het verschuldigde bedrag dient te geschieden binnen 7 dagen na bestelling. Artikelen worden deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7 dagen neemt Beau Jangles contact op met de klant met het verzoek aan te geven of de betaling onderweg is of dat er afgezien wordt van de bestelling. Indien er niet binnen 3 dagen wordt gereageerd op de herinnering worden de artikelen teruggeplaatst in de winkel. Betaling is mogelijk door:a) iDEAL: Als u bankiert via Internet bij de Rabobank, ABN AMRO, Fortis of Postbank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. In principe wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt.

b) vooruitbetaling middels overboeking per bank of giro naar bankrekeningnummer 4994561 ten name van Beau Jangles te Voorburg. Bij betaling met een bankrekening buiten Nederland is het vereist dat je hierbij de BIC- en IBAN-code behorende bij ons rekeningnummer vermeldt:
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL91 INGB 00049945615. Verzending

5.1. De standaard verzendkosten brievenbuspost van bestellingen binnen Nederland bedragen 1.95 Euro en pakketpost 4.50 Euro. Voor zendingen met een totaal orderbedrag van meer dan 50,00 Euro zijn de verzendkosten nul. Voor zendingen naar andere landen dan Nederland, binnen Europa, zijn de verzendkosten EUR 5.50.5.2. Prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele invoer-en zetfouten.
Prijswijzigingen die tot stand komen na het aangaan van de overeenkomst zullen niet worden doorberekend aan de klant.5.3. Artikelen worden verzonden via TNT-post als de betaling ontvangen is. Afhankelijk van het formaat van je bestelling zal dit in een beschermende bubbeltjesenvelop (brievenbuspost) of in een doos(je) zijn, welke op het verzendadres door TNT zal worden aangeboden.
Beau Jangles is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging door TNT-post.5.4. Beau Jangles garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg wordt besteed.6. Leveringen

6.1. Beau Jangles streeft ernaar om bestellingen uiterlijk drie werkdagen na ontvangst van de betaling te verzenden naar het door de klant aangegeven afleveradres. Hiertoe is Beau Jangles echter niet verplicht.6.2. De uiterste leveringstermijn is tien dagen na ontvangst van de betaling, behalve voor zover de vertraging niet aan Beau Jangles kan worden toegerekend. Tenzij er een afwijkende levertijd is aangegeven op de website. Het verzenden van uw bestelling wordt middels e-mail aan u bevestigd.6.3. Uitzonderingen op de bovenstaande leveringstermijnen zijn artikelen die speciaal op maat voor de klant worden gemaakt. De leveringstermijn wordt middels een e-mail aan u bevestigd.6.4. Wij zullen ons uiterste best doen om de informatie in de online-winkel up to date te houden. Indien onverhoopt de bezorging hetzij door (tijdelijk) niet in voorraad zijn, hetzij om andere redenen vertraging ondervindt of niet (geheel of gedeeltelijk) kan worden uitgevoerd, ontvangt de klant hiervan uiterlijk vijf werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren. Beau Jangles zal in dat geval voor terugbetaling zorgdragen binnen veertien dagen.

7. Retourneren en omruilen van artikelen

7.1. Beau Jangles doet er alles aan om U via onze website juist te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.
De klant is echter gehouden het artikel op eigen kosten te retourneren, de eventuele verzendkosten worden niet gerestitueerd. Tenzij Beau Jangles in gebreke is gebleven.Artikelen, die u via Beau Jangles heeft gekocht, kunnen zonder opgaaf van redenen worden geruild en/of retour genomen, mits:

a. deze artikelen uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst op het afleveradres voor retour aangemeld worden via het e-mail adres: info@beaujangles.nl. In de aanmelding van uw retour dient u te vermelden, uw naam, het ordernummer, welke artikelen u wenst te retourneren, en of u een andere artikel wenst te ontvangen. Indien uw verzoek voldoet aan het bovenstaande, ontvangt u binnen drie werkdagen een e-mail met bevestiging met hierin het adres waarnaar u uw bestelling kan zenden.

b. de artikelen nog in originele staat van verzending zijn en ongedragen zijn.

c. artikelen die u in de Sale heeft gekocht mogen NIET geruild of geretourneerd worden.

de artikelen, welke voor retour aangemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen tien werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.7.2. Beau Jangles accepteert uitsluitend retouren op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd.7.3. Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het retour per e-mail bevestigd worden. Het bedrag van de retouren zal, ongeacht de gekozen betaalmethode, door ons worden gecrediteerd binnen tien werkdagen na ontvangst van de retour.7.4. De klant dient de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen altijd voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden NIET in ontvangst genomen en derhalve NIET gecrediteerd.8. Overmacht

8.1. Beau Jangles is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht.


8.2. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertragingen bij of wanprestatie door toeleveranciers, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/of fabrikanten van Beau Jangles alsmede hulppersonen, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht.


9. Eventuele schade

9.1. Beau Jangles stelt zich niet aansprakelijk voor enig lichamelijk letsel veroorzaakt, dan wel mede veroorzaakt door haar producten.9.2. De sieraden en accessoires van Beau Jangles zijn niet geschikt voor kinderen onder de 5 jaar.9.3. Beau Jangles stelt zich niet aansprakelijk voor schade ontstaan anders dan bij normaal gebruik.


9.4. De sieraden van Beau Jangles kunnen niet tegen water / vocht. Beau Jangles stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor waterschade.


9.5.Indien er een verkleuring optreedt in het materiaal, heeft dit te maken met de PH-waarde van de huid. Hier stelt Beau Jangles zich niet aansprakelijk voor.


10. Garantie Sieraden

10.1. Mocht een sieraad binnen 1 maand onverhoopt kapot gaan, dan repareert Beau Jangles dit kosteloos, mits het sieraad compleet is. Is dit niet het geval, dan zal Beau Jangles materiaalkosten in rekening brengen.


10.2. Indien de onderdelen niet meer verkrijgbaar zijn zal Beau Jangles er voor zorgen om het sieraad zo oorspronkelijk mogelijk te herstellen, maar kunnen er geen rechten worden verleend. Reparaties worden binnen twee weken weer teruggestuurd.


10.3. Na de garantieperiode van 1 maand zullen (eventuele) materiaalkosten en reparatiekosten in rekening gebracht worden. Verzendkosten buiten de garantietermijn zijn voor rekening van de klant.


11. Privacy

11.1. Indien u een bestelling plaatst bij Beau Jangles, dan worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van Beau Jangles. Beau Jangles houdt zich aan de Wet Persoonsregistratie en zal uw gegevens niet verstrekken aan derden.


11.2. Beau Jangles respecteert de privacy van de gebruikers van de website en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van uw persoonsgegevens.


11.3. Door de klant ingevoerde persoonlijke gegevens zullen worden opgenomen in een klantenbestand. Deze gegevens zullen worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de klant.12. Klachtenafhandeling

12.1. Alle klachten in verband met de levering, kwaliteit hoedanigheid van het artikel of iedere andere klacht, zullen door Beau Jangles serieus in behandeling worden genomen.


12.2. De klant dient een klacht schriftelijk via de e-mail bij Beau Jangles kenbaar te maken.


12.3. Beau Jangles zal binnen 10 werkdagen de klacht proberen op te lossen. Beau Jangles zal de klant hierover schriftelijk via de e-mail berichten.


Algemene voorwaarden opgesteld september 2008.


Beau Jangles V.O.F.

Vertegenwoordigd door Nuria Flaton & Hanneke Verbeek

Forelvijver 26

2492 MS Den Haag

06-42271841

KvK-nummer 27303969

BTW-nummer NL818307092 B01


Altijd als eerste op de hoogte van updates en nieuwe producten?

Beau Jangles Mailing lijst

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap